Dussss..... - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Ben Bogaerts - WaarBenJij.nu Dussss..... - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Ben Bogaerts - WaarBenJij.nu

Dussss.....

Door: Ben

Blijf op de hoogte en volg Ben

20 April 2011 | Vietnam, Hanoi

Vandaag was een goede dag om afscheid te nemen van Phu Quoc, want na een week vol zon en warmte brak vanacht de hemel open voor een oorverdovende regenbui, die zich vandaag een groot deel van de dag voortzette.

Ik heb eigenlijk vrij weinig te melden, want het eilandleven van afgelopen week heeft weinig verrassends of enerverends gebracht, maar prettig was het wel. Zonnen, zwemmen (om de kwallen heen), fietsen, snorkelen, massages en lekker eten en dat dan in verschillende volgordes.

Dit berichtje wordt getypt tijdens een tussenstop in Saigon onderweg terug naar Nha Trang. Heb daar niet alleen met Vi afgesproken, maar ook met Ian, de oude Engelsman met wie ik naar het Bob Dylan concert ben geweest. Ben benieuwd wat het allemaal gaat brengen daar.

Ook moet ik eens na gaan denken over hoe ik weer terug in Bangkok ga komen, maar om daar nou mensen mee te vervelen. Neen, dat los ik zelf wel op.

Ik plak er nog een paar foto's bij (en eigenlijk is dit bericht ook alleen maar een excuus daarvoor) en dan zal het wel ongeveer tijd zijn om aan boord te gaan.

Iedereen alvast een goede vrijdag en mooi paasweekend gewenst. Ik zal in ieder geval zondag ochtend een gekookt eitje eten hier. Ik vrees dat ze geen chocolade eieren hebben.

Groet!

• 20 April 2011 - 12:40

Moeder:

Misschien geldt hier ook wel net als bij die mooie zonsondergang,lest best.
    Maak er nog 3 mooie weken van.
    Groetjes

• 21 April 2011 - 18:12

Freek:

Ben Kramer op tv, Ben! (ook hier ist komkommertijd)

• 23 April 2011 - 13:54

Dieter:

Heden ten dage is jouw belangrijkste vraag "hoe geraak ik in Bangkok?"... hmmm... dat noem ik een heerlijk leventje! Tamusement.

• 24 April 2011 - 06:43

Sandra:

Wat ziet en klinkt dat mooi en ontspannen!

• 29 April 2011 - 18:54

Waarom :

Kun je dwars door jouw huisje heen kijken, lijkt net decor van baywatch, zit er wel een dak op?

En nu moet ik toch echt ingrijpen - stadsstrant.. Meen je dat nou of is het een mysterieuze verwijzing die ik niet snap?