..Foto van een mooie dag...
Door: Ben
Blijf op de hoogte en volg Ben
09 Juni 2006 | Panama, Pedasí
Na de regen gisterochtend klaarde het wonderbaarlijk op. Die middag ben ik met Phil & Karin (Carpenter?) uit Australië naar het Isla Iguana gegaan, om te snorkelen en leguanen te zoeken. Naast leguanen werd het eiland bevolkt door duzenden krabben. Wij waren de enige 3 bezoekers de hele middag. Wederom een waar paraiso! Het snorkelen was geweldig, ik heb eindelijk de daglenzen gebruikt en de onderwaterwereld ging voor me open. Vissen in de meest fluoriserende kleuren, met als hoogtepunt de blauwzwart gespikkelde puffer (ja, ik neem ´m mee).
Een fijn weekend allemaal, geniet van de zon en het voetbal!
Oh ja. Gisteren op het nieuws een aantal straatinterviews met Panamezen over het WK. De meeste zijn hier voor Brazilië, maar ik hoorde één man zijn voorkeur voor Holanda uitspreken. Als het goed is ga ik hier zondagochtend in Chitre de wedstrijd kijken. Kan iemand mij effe mailen hoe laat die begint. Effe 7 uur van de Nederlandse tijd aftrekken.
09 Juni 2006 - 15:00
WTG:
zo 11/6 Servië en Montenegro - Nederland 15.00 uur, dus -7 is 8.00 uur. Dat wordt dus uit je bed rollen met een pot pils voor de buis. -
09 Juni 2006 - 15:09
Evrim:
De wedstrijd begint voor jou om 8:00 uur.
Have fun!!!
Toedeloeeeee -
09 Juni 2006 - 15:20
Linda B:
nou ik hoef het niet meer te melden :)...HOLANDA! -
09 Juni 2006 - 16:02
Puffer:
blauwzwart gespikkelde puffer, das mooi. Ik zorg dat ik een zak zout heb om hem de eeuwigheid in te pekelen. Nu je er toch bent: doe er meteen zo'n leguaan bij. Die zijn relaxed en gaan zelden goor (ook niet tussen je ongewassen onderbroekjes).
Allez, denk aan me als Kezza zijn derde goal er in knikkert zondag, want dat zijn momenten waarop ik stiekem lach. -
10 Juni 2006 - 20:45
Mootje:
15 uur - 7 uur is 8 uur! Iris en ik zitten er al klaar voor! -
12 Juni 2006 - 07:47
SPUIS & CO:
oeioei als Chris hoort dat jij denkt dat er bedrijven zijn die zonder CBW door het leven kunnen gaan....
Neem voor mij trouwens maar zo'n flessie mee.